Faber - Uitvinders van de afzuigkap

Het Faber-verhaal en daarmee het verhaal van de afzuigkap begon lang geleden in een kleine werkplaats. Sindsdien zijn er nogal wat jaren verstreken. Tientallen jaren zelfs, waarin Faber zich heeft geconcentreerd op het verbeteren van het ontwerp, de functionaliteit en de kwaliteit van de afzuigkappen. En het lijkt erop dat Faber het goed heeft gedaan, want vandaag is Faber een van de topfabrikanten ter wereld. Faber was het eerste bedrijf dat ooit afzuigkappen maakte en zijn nog steeds de nummer één in kwaliteit en kwantiteit. In Italië is één op de twee afzuigkappen een Faber-kap.

De Faber producten onderscheiden zich door hun kwaliteit, prestatie en vormgeving, alsmede door het gebruik van vooruitstrevende technologieën en van hoogwaardige materialen in de vorm van roestvaststaal, glas en aluminium. Daarnaast wordt er door Faber veel aandacht besteed aan een portfolio met fraaie kleurstellingen, prima afwerking, een elegante en sfeervolle verlichting, een zo laag mogelijk geluidsniveau, uitstekende bedieningsvriendelijkheid en uiteraard wordt er reeds bij het ontwerp sterk gelet op het gemak om de schouwen schoon te kunnen maken en te houden. Een adequate serviceverlening past daar als vanzelf sprekend bij en de Faber garantievoorwaarden zijn navenant.

Ontwerp & Functie

Een afzuigkap voorzien van de meest trendy toepassingen van dit moment en de slimste features, zoals een timer, afstandsbediening en aansluiting op het thuissyteem. De technologie die de keuken uitnodigend maakt en hem tot het hart van het huis maakt. Stil, efficiënt en met een lagere impact op het milieu.

Een afzuigkap die ook nog eens makkelijk schoon te maken is, aan alle praktische eisen voldoet en opmerkelijk effectief is in het neutraliseren van dampen en geuren in de keuken, waardoor de omgeving nog comfortabeler wordt.

Bekijk hier ons huidige assortiment Faber afzuigkappen

Uw keuze voor een afzuigkap kan een grote invloed hebben op hoe uw keuken eruitziet. De ideale afzuigkap moet de stijl van uw keuken omhoog halen en er tegelijkertijd harmonieus in opgaan zonder zich te verstoppen. We houden hier rekening mee iedere keer dat we een nieuw model ontwerpen. Voor ons moet de afzuigkap ook qua stijl perfect functioneel en effectief zijn. Stijl is misschien moeilijk te definiëren maar de impact onmeetbaar.

Bij Faber dienen technologie, design en kwaliteit maar één doel: onze producten. We gebruiken onze unieke ervaring en ongeëvenaarde knowhow om elk aspect van het productieproces te beheersen. Faber kwaliteit betekent totale kwaliteit. Het is in elk onderdeel te zien, te horen en te voelen.

Wij geloven sterk in het principe "vorm volgt functie". Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten voldoen aan echte behoeften en niet aan denkbeeldige behoeften. Daarnaast zijn onze producten zowel praktisch als stijlvol. Voor ons is design een manier van denken, een manier om abstracte ideeën om te zetten in producten van echte waarde.

Een exclusief ontwerp, uitstekende smaak, natuurlijke elegantie en echte harmonie zijn niet gemakkelijk. Ze vereisen constant onderzoek naar zowel stijl als functionaliteit. Je kunt de resultaten van de Faber-stijl zien in al onze producten, en de ultieme uitdrukking ervan in onze limited edition-afzuigkappen.

EEN FABER AFZUIGKAP COMBINEREN MET DOMAPLASMA LUCHTZUIVERING?

Een groot deel van het Faber afzuigkappen programma leent zich uitstekend voor de toepassingen met Domaplasma®. Klik hier en lees alles over de IQ serie van Domaplasma®