Horeca & aXiair plasmazuivering

Ondermeer onderstaande professionele horeca gelegenheden hebben ervoor gekozen om, in hun restaurant omgeving, voor hun dagelijkse in gebruik zijnde kookeilanden functionele maar juist ook fraaie aXiair afzuigkappen toe te passen welke zijn voorzien van Domaplasma® plasmafilter luchtzuiveringstechnologie.

Theater Tivoli Vredenburg te Utrecht heeft in Juli 2018, in haar restaurant een 3 tal Domaplasma recirculatie afzuigkappen met een maximaal ventilator vermogen van 9.000m3/h in gebruik genomen.

Voor meer informatie zie https://www.tivolivredenburg.nl/

0c2a4e5221b842c92db187dfed187c1c.jpg


Gabasseerd op de positieve ervaringen van Restaurant de Dikke Graaf in Amsterdam kiezen de betreffende ondernemers in de keuken van hun nog nieuw te openen onderneming werderom voor een Domaplasma recirculatie afzuigkap van aXiair.

13925371_1148193228585700_4937469990099401803_n.jpg


Pastorie de Waal te Texel heeft in Juni 2017 in haar kookstudio een 3 tal Domaplasma recirculatie afzuigkappen in gebruik genomen. Ze bieden diverse workshops aan: o.a. broodbakken, vegetarisch koken, Texels Product.

Voor meer informatie zie: http://pastoriedewaal.nl/kookstudio.html

Schermopname (36).png


Cookyourlife is een kookschool, culinair atelier en table d’hôte op een historische en inspirerende plek in Amsterdam, dichtbij de culinaire hotspots van de oude stad. Cookyourlife combineert de Bourgondische Franse culinaire technieken met Hollandse producten van lokale producenten; we koken Europees.

De seizoenen zijn leidend in ons ambachtelijk koken. Het is een bijzondere plek, waar de kookinspiratie vanaf spat.

Voor meer informatie zie: https://cookyourlife.nl/

R (1).jpg


Grizzly is een Amerikaans restaurant & bar in het centrum van Amsterdam. Met o.a. Steaks, Zalm, Gegrilde Kip, Pancakes en meer op het menu. Grizzly heeft o.a. vanwege haar monumentale pand en de gestelde emissie eisen door de locale overheid voor Domaplasma gekozen.

Voor meer informatie zie: https://www.facebook.com/Grizzly-Amerikaans-Restaurant-Bar-1715483292032709/

grizzly.jpg


Bakerstreet heeft zich vanaf de oprichting in 1998 tot nu ontwikkeld van een franchise-lunchconcept, als onderdeel van Bakker Bart, tot een zelfstandige multi-brand operator met een ijzersterk commercieel track record voor haar partners.

In haar bedrijfskeuken te Utrecht maken zij gebruik van een maatwerk aXiair Alaro afzuigkap met Domaplasma luchtzuivering.

Voor meer informatie zie: http://bakerstreet.nl/

Schermopname (44).png


"Subway in Genève" werkt met een aXiair maatwerk afzuigkap voorzien van Domaplasma luchtzuivering techniek, deze kap wordt in recirculatie boven een rijs- en afbakoven toegepast.


TechnicAir heeft recentelijk aan haar klant "Subway in Genève" een aXiair maatwerk afzuigkap voorzien met Domaplasma luchtzuivering techniek geleverd, deze kap wordt in recirculatie boven een rijs- en afbakoven toegepast.

Voor meer informatie zie: http://technicair.ch/


Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht? Op zoek naar een leuke workshop of arrangement voor je bedrijfsuitje of een spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest in Utrecht? Dan ben je bij het GrachtenAtelier aan het juiste adres! Zij verzorgen onder andere diverse creatieve, culinaire en actieve workshops voor bedrijven, families & vrijgezellen. Het GrachtenAtelier is met twee mooie werfkelders gevestigd aan de Oudegracht in de binnenstad van Utrecht. De levering van de aXiair recirculatie afzuigkap voorzien van Domaplasma luchtzuivering heeft al plaatsgevonden.

Voor meer informatie zie: www.grachtenatelier.nl

Schermopname (46).png


In Februari 2015 heeft het JMW (koks) opleiding centrum te Denhaag maatwerk aXiair Domaplasma recirculatie afzuigkappen in gebruik genomen. Dit project is in samenwerking met www.barthenkeukendesigncenter.nl te Leiden tot stand gekomen.


De Rozijnenkorf is een kookstudio, wijnproeverij en winkel ineen. Een unieke combinatie in Deventer en omstreken. In een prachtig historisch pand uit het jaar 1653 verzorgt De Rozijnenkorf voor de particuliere en de zakelijke markt kookworkshops en wijnproeverij op maat. Tevens wordt een divers aanbod van cursussen kooktechnieken, thematische kookworkshops en cursussen wijnproeven aangeboden. De Rozijnenkorf kookt voor tot wel 20 personen per dag probleemloos met aXiair plasmazuiverings-afzuigkappen en dat al sinds 2007!

Voor meer informatie: www.derozijnenkorf.nl

Schermopname (48).png


Proefwerck is de plek voor mensen die van lekker eten, mooie wijnen en gezelligheid houden. In onze sfeervolle wijn + eetwinkel presenteren we een origineel en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan culinaire producten en maaltijden. Kazen, salami’s en pasta’s van ambachtelijke producenten uit Italië en Nederland die veelal op biologische wijze produceren en een breed aanbod aan bijzondere en betaalbare wijnen. In onze moderne en goed geoutilleerde kookstudio worden workshops gehouden. We koken op een creatieve manier en uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden top-producten. Neem de tijd om onze website te bezoeken en mocht u het water in de mond lopen kom ons dan bezoeken. U bent van harte welkom en wij staan klaar om u te adviseren op allerlei culinair gebied.

Voor meer informatie: www.proefwerck.nl

558679_428724237157672_1046279457_n.jpg