Voordelen van de plasmazuiveringstechnologie

De door aXiair ontwikkelde DomaplasmaNG technologie door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in afgesloten speciale ruimtes tot het uiterste beproefd. Het officiële resultaat: de DomaplasmaNG apparatuur is geheel emissievrij en daarmee volledig veilig verklaard.

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission!

aXiair of Extrair en White House afzuigkappen met ingebouwde Domaplasma® luchtzuiverings-unit hebben ondanks het grote afzuigvermogen van netto 500 tot wel 900 m3/uur geen afvoerkanaal nodig en zijn daarmee uiterst energiebesparend door het reinigen, zuiveren en rondcirculeren van de boven de kookplaat weggezogen lucht i.p.v. deze, met als vervelende bijkomstigheid veel warmteverlies, naar buiten te blazen!

Domaplasma® afzuigkappen bieden ook een probleemloze montage van wand-, eiland- of plafonduitvoering, waar u die ook maar wenst: (dit is met name van groot voordeel bij de planning van eiland- of plafondschouwen)

Eenvoudig toe te passen in woningen met centrale mechanische- of balansventilatie, of in luxe appartementen, penthouses, stadsvilla's, grachtenpanden, monumentale woningen waarbij luchtafvoer niet mogelijk of gewenst is.

Economisch interessante oplossingen worden hiermee mogelijk gemaakt in historische en oudere panden en alle woningen waar geen of te kleine afvoerkanalen aanwezig, of uitsluitend met veel kosten en moeite te realiseren zijn (indien het maken van een afvoer door de Gemeentelijke bouwvoorschriften of de bewonersvereniging al is toegestaan).

Domaplasma_Air_Logo (1).jpg