Onze Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom met de fraaiste collectie afzuigkappen in Nederland! In onze recent geheel vernieuwde showroom bekijkt u op uw gemak onze collectie afzuigkappen bestaande uit de nieuwste modellen van aXiair, Elica, Faber en Domaplasma.

Tijdens uw bezoek staan uw wensen centraal: want het draait immers om u en om een leefbare luchtkwaliteit. Onze medewerkers zijn op het gebied van de afzuigkap en de Domaplasma zuiveringstechnologie van alle markten thuis, waardoor uw vragen accuraat beantwoord zullen worden.

De medewerkers van aXiair BV bespreken samen met u de diverse technieken en toepassingen. Zij stemmen uitvoerig met u af t.a.v. uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Ieder gesprek is voor u uiteraard vrijblijvend.

Buiten.jpg

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag elke dag geopend van 09.00 tot 17.00. Mocht u onze Showroom willen bezoeken vragen wij u van tevoren een afspraak te maken zo dat wij goed de tijd voor u kunnen nemen. Ook is het mogelijk om op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 een afspraak te maken om onze Showroom te bezoeken. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Vrijdag 24-05-2024 is de toonzaal gesloten

Zo kunt u ons makkelijk vinden op het industrieterrein Felland te Haren (Gn). aXiair BV