Wellness begint bij je thuis

12 februari 2023 | aXiupdate, Persberichten

PERSBERICHT 31-01-2022

Wellness begint bij je thuis

Hoe we ons huis zien, is definitief veranderd en daar heeft de onverwachte coronapandemie zijn rol in gespeeld. Wat vroeger buitenshuis gebeurde, doen we vandaag ook binnen. Denk maar aan werk, school, sociale activiteiten, spelletjes… Het huis evolueerde naar een oase van welzijn waar voor de eigen gezondheid zorgen prioriteit is geworden. Omdat we zo veel tijd binnen doorbrengen, is de kwaliteit van de lucht een belangrijk aandachtspunt geworden. Naast de oplossingen van Domaplasma met haar nonVirair vrijstaande luchtzuivering producten brengt ook ELICA, als afzuigkappenspecialist een eerste product op de markt dat zich zowel richt op de luchtafzuiging in de keuken als op de luchtzuivering in huis.

Elica Ikona Maxxi Pure

Bondgenoot

De luchtkwaliteit binnenshuis was al belangrijk maar is door corona nog meer onder de aandacht gekomen. Met de Ikona Maxxi Pure komt ELICA met een toestel met dubbele functie. Enerzijds verwijdert de afzuigkap geuren en dampen tijdens het koken, anderzijds zuivert de luchtreiniger de ruimte van allergenen (fijnstof en pollen) en schadelijke stoffen die worden afgegeven door schimmels, schoonmaakproducten en interieurbekleding. Ikona Maxxi Pure is dan ook de perfecte bondgenoot in het beschermen van de binnenlucht zonder dat extra apparaten en complexe luchtcontrolesystemen nodig zijn. Het toestel blijft bovendien ook een zeer goed presterende en stille afzuigkap.”

Ikona_Maxxi_Pure_Filterelement.jpg


Stille krachtpatser

Hoe doet de Ikona Maxxi Pure dat? De Combo Pure filter, een speciale combinatie van HEPA- en houtskoolfilters die micropartikels tot 1 micron opvangen, is de innovatieve feature die elke ruimte beschermt. Het toestel werd dusdanig ontworpen dat de twee functies afzonderlijk van elkaar werken. De luchtzuivering gebeurt uiterst discreet dankzij de ‘Super Silent’-modus die het toestel toelaat continu te werken op de achtergrond zonder enige geluidshinder. Een hogere debietsnelheid wordt bereikt met de ‘Boost’-modus waarmee in amper 20 minuten de lucht in een ruimte van 30m² volledig wordt geregenereerd. Ikona Maxxi Pure is verkrijgbaar in zwart soft touch of roestvrij staal in een brede waaier van installatiemogelijkheden (doorvoer naar buiten of regeneratie, wand of zwevend, met of zonder schacht, links of rechts).

Elica_ILLUSION_H16.jpg


Digitale ondersteuning

ELICA Club is een speciale sectie op de website waarmee de fabrikant zich richt tot professionals die de producten van ELICA verkopen en installeren. “Het is een digitale oplossing die professionals altijd kunnen raadplegen wanneer het nodig is. ELICA Club bestaat uit een digitaal opleidingsplatform, een configurator en installatievideo’s. In het opleidingsplatform verzamelen we de trainingsmodules voor verschillende productfamilies, met video’s en een korte quiz over de producten. Met de configurator, beschikbaar voor het Nikolatesla kookplaten met afzuiging programma, de plafondafzuigkappen en downdraft, zijn de professionals in staat om een vlotte installatie van de producten samen te stellen. Ze ontvangen na slechts enkele vragen een volledig overzicht van de benodigde onderdelen, accessoires en een technische tekening van het product. Hiermee kan bij aXiair direct een bestelling geplaatst worden. Een unieke tool die professionals de beste ondersteuning geeft. 

aXiair bv is exclusief importeur van Elica apparatuur voor Nederland.