Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie

Veel van de aXiair afzuigkappen en wasemschouwen zijn uit te voeren met een ingebouwde, vrijwel onderhoudvrije en krachtige powered by Domaplasma® katalysator / plasmafilter, die door Domaplasma is ontwikkeld, geproduceerd en op de Europese markt wordt gebracht.

Klik hier voor het actuele aXiair afzuigkappen programma geschikt voor Domaplasma Luchtzuivering..

De door Domaplasma BV ontwikkelde Domaplasma luchtzuivering technologie is door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in speciale volledig afgesloten ruimtes tot het uiterste beproefd.

Het officiële resultaat: de Domaplasma Luchtzuivering apparatuur is elektrisch veilig en qua werking adequaat en volledig vrij van welke schadelijke emissie dan ook bevonden en daarmee de eerste en enige plasmafilter door de het vooraanstaande keuringsinstituut VDE op basis van alle relevante DIN-EN Normen gecertificeerd (VDE Certificaat nr. 40041360).

Wat is het?

Een veelvoorkomend probleem: recirculatie- of motorloze afzuigkappen functioneren veelal zeer matig en brengen hoge kosten en een hoop gedoe met zich mee vanwege het regelmatig vervangen van de koolstoffilter en/of de veelal te lage afzuigcapaciteit.

aXiair biedt hiervoor met de powered by Domaplasma® luchtzuiveringskatalysator dé oplossing!

De Domaplasma® luchtzuiveringtechnologie is een revolutionaire hoge capaciteit circulatieluchtbehandeling voor het d.m.v. een afzuigkap energiebesparend, milieuvriendelijk en efficiënt verwijderen van vrijwel alle kook- en bakgeuren, (maar daarnaast ook van virussen, micro-organismen, kiemen, schimmelsporen, pollen etc.).

Luchtzuivering en geurvernietiging met plasmatechnologie worden reeds meerdere jaren met groot succes toegepast in de Horeca, de professionele grootkeukentechniek en industrietakken zoals de voedselindustrie.

Domaplasma_Air_Logo (1).jpg

axiar_brochure_webV04145.jpg