Maatwerk in aXiair afzuigkappen - vrijwel alles is mogelijk!

aXiair_maatwerk_9014_AS3_lr (1).jpg

Wij verwezenlijken graag uw eigen idee

Het gaat bij wasemschouwen niet alleen om afzuigcapaciteit en functionaliteit. Er is zoveel meer mogelijk. Bij aXiair staat u een grote variëteit aan mooie wasemschouwen met geavanceerde technieken ter beschikking. In verrassende kleuren, met unieke materialen, fraaie vormen en structuren. Design in al haar vormen, eenvoud of juist elegantie. De vele modellen bieden een scala van mogelijkheden om een wasemschouw te laten aansluiten op het karakter van uw keuken. aXiair biedt u als onafhankelijk producent en importeur ongekende mogelijkheden op het gebied van afzuigkappen; meer apparaten, meer vormen, meer trends. In uitgebreide catalogi en op de informatieve en up to date website van aXiair vindt u een compleet en actueel assortiment aan wasemschouwen. Enkele of dubbele schouwen, inbouw- of onderbouw schouwen in kasten of plafonds; er zijn zoveel toepassingen, dat niets onmogelijk lijkt te zijn. Van eenvoudige tot geavanceerde modellen met ieder hun eigen charme. Teneinde een hoge kwaliteit te kunnen bieden werkt aXiair met een vaste groep gekwalificeerde leveranciers die allen, binnen het assortiment wasemschouwen, een topproduct met geheel eigen kenmerken fabriceren.

Veel maatwerkwensen zoals een extra brede of diepe kap, dubbele motoren, inbouw- en onderbouwmodellen, een grote diversiteit aan modellen en maten vlakschermen en plafondschouwen zijn door aXiair te realiseren; uiteraard kost het fabriceren van úw eigen unieke aXiair afzuigkap dan wel wat meer levertijd.

Veel van bovengenoemde maatwerk-afzuigkappen zijn daarbij desgewenst óók te voorzien van of te koppelen met de alom geprezen DomaplasmaNG luchtzuiveringstechnologie!

Diverse "Extra" uitvoeringen

Extra diep

Extra diepe wandschouw die speciaal ontwikkeld is voor werkbladen met een diepte van 70 cm. Door deze extra diepte is de opvang van de wasem door de diepere schouw beter gewaarborgd. De balans tussen kookzone en wasemschouw wordt met dit model, bij een toepassing van extra diepe werkbladen tot 70 cm, weer hersteld. Standaard leverbaar in 90 cm breed en op aanvraag in 120 cm.

Extra large

De schouwen worden steeds breder, zowel bij de wand- als eilandopstellingen; standaard bij aXiair leverbaar tot zelfs dubbele uitvoeringen in 150 en 180 cm breed of op verzoek en tegen meerprijs tot wel 3 of zelfs 4 meter breed! Dit alles mede als gevolg van de sterk toenemende variatiemogelijkheden in kookzones waarbij een 60 tot 90 cm brede kookplaat gecombineerd wordt met daarnaast nog weer een grillplaat en/of friteuse. Ook het gebruik van een aparte wok of Teppan Yaki bakplaat neemt in populariteit toe.

Extra bewegingsvrijheid

Voldoende zicht op het kookgebeuren betekent bewegingsvrijheid. Daarom zijn er inmiddels diverse modellen wasemschouwen die u deze volledige bewegingsvrijheid geven voor een optimaal kookgenot. Het design van dit soort “kop-vrije” wasemschouwen bepaalt in hoge mate het aanzicht van de keuken.