Geuroverlast? De oplossing is Domaplasma

Drie kookeilanden zijn er te vinden in de Deventer kookstudio "De Rozijnenkorf". Daarboven hangen drie modern vormgegeven aXiair Auro afzuigschouwen die alle voorzien zijn van Domaplasma plasma-luchtzuiveringskatalysatoren. Eigenares Madelon Schreuders had hiermee reeds in het voorjaar van 2007 de primeur in de horeca. Voordat de onderneemster haar kookstudio en wijnproeverij kon starten, had e.e.a. nog heel wat voeten in de aarde.

Omwonenden tekenden bezwaar aan bij de gemeente omdat ze de uitstoot van kookgeuren (emissie) vreesden. Schreuders ging op zoek naar een goed afzuigsysteem en kwam uiteindelijk terecht bij de aXiair Auro-afzuigkappen op basis van plasma-luchtzuiveringkatalysatoren.

,,Een perfect systeem voor mijn situatie. Een grote afzuigpijp op dak of buitenmuur bleek hierdoor gelukkig ook niet nodig. Waterdamp en geheel geurvrije gereinigde lucht is het enige dat via het standaard huisventilatiesysteem naar buiten wordt geblazen. De buren zijn nu heel tevreden.’’

Leverancier aXiair verwacht dat in de toekomst een sterk toenemend deel van de afzuigkappen in zowel de particuliere markt als in de horeca voorzien zal zijn van de plasma-luchtzuiveringstechnologie.

A-1460-400.jpg Logo_DomaplasmaPb 374x113.jpg