Geluid en uw aXiair afzuigkap

Download

De voorwaarden en meetmethode voor het bepalen van het geluidsniveau is vastgeld in de norm DIN EN IEC 60704-2-13. Dit is voor het bepalen van het geluidniveau in een zogenaamde "dode" kamer. (zie blz 2 van PDF beschrijving). Deze meting wordt vaak vermeld en is uitsluitend geschikt voor vergelijking tussen wasemschouwen onderling.

Dit zegt uiteindelijk niets over het geluidsniveau van het door u gekozen apparaat in uw eigen droomkeuken. Het is namelijk vooral afhankelijk van de wijze van installeren en de toegepaste geschikte (of ongeschikte) afvoermaterialen (wasdrogerslangen en/of buizen) en uitblaasroosters (door de muur of door het dak). Daarnaast speelt de akoestiek en de acceptatie van het geluidsniveau (wat vind ik veel of weining lawaai) een erg dominante rol. Hier hebben wij als leverancier dan ook weinig invloed op. Wel hebben wij door toepassing van de modernste en stilste motor in combinatie met geluidsreducerende maatregelen, een apparaat kunnen ontwikkelen dat het qua geluid zeer aangenaam maakt in de keuken. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vragen en advies.

In een aangename omgeving koken met een krachtige en stille wasemschouw. Bij aXiair draait het namelijk om wasemschouwen en om u!