Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak

 

Uw voordeel

exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd

Het extrair designlabel
aXiair is onder haar eigen designlabel “Extrair” een vooraanstaand producent en exporteur/distributeur van hoogwaardig afzuigkappen. aXiair ontwikkelt in nauwe samenwerking met de beste Duitse- en Italiaanse afzuigkapproducenten een klantspecifiek programma dat voortdurend aansluit op de laatste trends en de vraag uit de Nederlandse markt. De van origine Duitse- en Italiaanse wasemschouwen worden door aXiair aangepast aan de wensen van de Nederlandse consument en onder de (eigen) merknaam Extrair op de markt gebracht.

logo extrair

De Extrair producten onderscheiden zich door hun kwaliteit, prestatie en vormgeving, alsmede door het gebruik van vooruitstrevende technologieën en van hoogwaardige materialen in de vorm van roestvaststaal, glas en aluminium. Daarnaast wordt er door Extrair veel aandacht besteed aan een portfolio met fraaie kleurstellingen, prima afwerking, een elegante en sfeervolle verlichting, een zo laag mogelijk geluidsniveau, uitstekende bedieningsvriendelijkheid en uiteraard wordt er reeds bij het ontwerp sterk gelet op het gemak om de schouwen schoon te kunnen maken en te houden. Een adequate serviceverlening past daar als vanzelf sprekend bij en de aXiair garantievoorwaarden zijn navenant.

Extrair Domaplasma uitvoering met ingebouwde plasmazuiveringstechnologie

Extrair afzuigkappen zijn in het wandmodel P6 en het eilandmodel ISP7 desgewenst ook verkrijgbaar in speciale DomaplasmaNG-660 uitvoeringen van 90 en 120cm breed; levering in deze uitvoering is compleet met ingebouwde DomaplasmaNG luchtzuiveringstechnologie!

Klik hier en download hier het gehele aXiair/Extrair afzuigkappen programma geschikt voor luchtafvoer en Domaplasma luchtzuivering

Logo axiair-Dp 440x220