Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak.

 

Over aXiair

Exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd


aXiair_pand_2006

U bent van harte welkom in onze showroom met de fraaiste collectie afzuigkappen in Nederland! In onze recent geheel vernieuwde showroom bekijkt u op uw gemak onze collectie afzuigkappen bestaande uit de nieuwste modellen van aXiair, Elica, Faber en Domaplasma.


Tijdens uw bezoek staan uw wensen centraal: want het draait immers om u en om een leefbare luchtkwaliteit. Onze medewerkers zijn op het gebied van de afzuigkap en de Domaplasma zuiveringstechnologie van alle markten thuis, waardoor uw vragen accuraat beantwoord zullen worden.

Inspiratie opdoen, daar draait het om in onze showroom!

aXiair_tnzl_Elica_zij_350

Een bezoek aan onze showroom in Haren (Groningen) is door het voortdurend up to date houden van de aXiair-, extrair-, Faber en Elica collectie en het showen van onze nieuwste aanwinsten altijd meer dan de moeite waard. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisdrankje nemen wij graag de tijd voor u. In onze showroom vindt u een belangrijk deel van ons meest recente assortiment. Zo krijgt u een beter idee over vorm, grootte, kleur, materiaalgebruik, gebruiksgemak, geluidsniveau en de mooie afwerking van onze grote collectie wasemschouwen.

De medewerkers van aXiair BV bespreken samen met u de diverse technieken en toepassingen zoals het ventilatievermogen, alle relevante details van de bij u toe te passen afvoer- of circulatiesystemen en alles wat u wenst te weten over het unieke Domaplasma® systeem. Zij stemmen uitvoerig met u af t.a.v. uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Ieder gesprek is voor u uiteraard vrijblijvend.

Openingstijden

  • Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur kunt u altijd binnenwandelen
  • Op de zaterdagen ontvangen wij u, uitsluitend na uw voorafgaande afspraak, van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Op zon- en feestdagen en op hier onderstaand aangegeven dagen is onze showroom gesloten.

Onze showroom is gesloten op de navolgende dagen: 

I.v.m de feestdagen zijn wij gesloten tussen 19 december en 3 januari 2021

In overleg openen wij de toonzaal voor u, wenst u ons te bezoeken neem dan contact op met +31(0) 6 11 907 996

Gedurende de zomerperiode in juli en augustus is er een wat lagere personeelsbezetting van de showroom. Stemt u s.v.p. voorafgaand aan uw bezoek even met ons af over een passend tijdstip, zodat wij u toch alle aandacht kunnen geven.

Zo kunt u ons makkelijk vinden op het industrieterrein Felland te Haren (Gn). aXiair BV