Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak.

 

Over aXiair

Exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd

aXiair BV is een internationaal georiënteerde Nederlandse fabrikant en importeur van afzuigkappen, wasemschouwen en wasemkappen, met producten die in de Benelux toonaangevend zijn op het gebied van design, innovatie, kwaliteit en prestatie. Verplicht aan haar stand als de specialist op het vakgebied keukenventilatie levert aXiair de nieuwste modellen, trends en innovaties op het gebied van de afzuigkap.

aXiair is de pionier in de Benelux op het gebied van de ontwikkeling en de exclusieve toepassing van plasmazuiveringstechnologie voor afzuigkappen in de huishoudelijke markt!

aXiair en Extrair afzuigkappen zijn leverbaar in vele uitvoeringen en veelal uit te voeren met de ingebouwde, vrijwel onderhoudvrije en krachtige powered by Domaplasma ® katalysator.

Klik hier voor het actuele aXiair afzuigkappen programma geschikt voor Domaplasma Luchtzuivering.

Logo axiair-Dp 440x220


DomaplasmaNG plasmatechnologie doorstaat de zwaarste normen!

Recent is de door aXiair ontwikkelde DomaplasmaNG technologie door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in afgesloten speciale ruimtes tot het uiterste beproefd. Het officiële resultaat: de DomaplasmaNG apparatuur is geheel emissievrij en daarmee volledig veilig verklaard.

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission!


Veel consumenten hebben vaak terecht klachten over het matig functioneren van recirculatie- of motorloze afzuigkappen. aXiair biedt hiervoor de oplossing met haar efficiënte, krachtige en vrijwel onderhoudsvrije afzuigkappen, voorzien van de innovatieve powered by Domaplasma® luchtzuiveringskatalysator.

Domaplasma luchtzuiveringtechnologie is een revolutionaire circulatieluchtbehandeling voor het energiebesparend, milieuvriendelijk en efficiënt verwijderen van vrijwel alle kook- en bakgeuren, (en daarnaast ook van virussen, micro-organismen, kiemen, pollen etc.).

Luchtzuivering en geurvernietiging met plasmatechnologie wordt reeds meerdere jaren met groot succes toegepast in de Horeca, de professionele grootkeukentechniek en industrietakken zoals de voedselindustrie.

600291_Auro-PN_W090-vensterEen fraaie aXiair AXIRO, hier getoond in een speciale showroomuitvoering met een venster in de schacht waardoor de plasmazuiverings-katalysator direct zichtbaar is

Let op! Een aXiair of Extrair wasemschouw met Domaplasma® heeft ondanks het grote en effectieve afzuigvermogen geen afvoerkanaal nodig!

Domaplasma® afzuigkappen bieden een probleemloze montage van wand-, eiland- of inbouw/plafonduitvoeringen, waar u die ook maar wenst (dit is met name van groot voordeel bij de planning van plafond- en eilandschouwen); bijv. in woningen met centrale- of balansventilatie, luxe appartementen, penthouses, stadsvilla's, grachtenpanden, monumentale woningen. Toepassing van Domaplasma® afzuigkappen verbetert niet onaanzienlijk de Energie Prestatie Norm (EPN) van uw woning vanwege het niet meer benodigd zijn van een afvoer van warme en daarmee dure lucht uit de woning!

Economisch interessante oplossingen zijn nu mogelijk in historische en oudere panden en alle wonigen waar geen of te kleine afvoerkanalen aanwezig, of uitsluitend met veel kosten en moeite te realiseren zijn (indien het maken van een afvoer door de Gemeente of bewonersvereniging al is toegestaan).

Veel maatwerkwensen zoals een extra brede of diepe kap, dubbele motoren, inbouw- en onderbouwmodellen, vele modellen en maten vlakschermen en plafondschouwen zijn door aXiair te realiseren; uiteraard kost het fabriceren van úw eigen unieke aXiair afzuigkap dan wel wat meer levertijd.

Veel van de bovengenoemde modellen afzuigkappen zijn door aXiair BV desgewenst óók te voorzien van of te koppelen met de Domaplasma zuiveringstechnologie!

Klik hier voor het actuele aXiair afzuigkappen programma geschikt voor Domaplasma Luchtzuivering.

Logo axiair-Dp 440x220