Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraakNieuws

exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd

Bewegingsvrijheid door het "kopvrij" design

Voldoende zicht op het kookgebeuren betekent bewegingsvrijheid. Dé trend zijn wasemschouwen die u een volledige bewegingsvrijheid geven en daarmee een optimaal kookgenot. Het design van dit soort “kop-vrije” afzuigkappen bepaalt in hoge mate het aanzicht van de keuken.

De keuken is een belangrijk onderdeel geworden van ons dagelijks leven: net zoals een schilderij aan de muur of mooie meubels en apparatuur in de woonkamer. Een ruimte waar je graag zult verblijven. En het is een maar een kleine stap van die ruimte naar een mooie design afzuigkap!

aXiair_Elica_Tiffany_Zwart.jpg aXiair_Elica_Tiffany_Wit.jpg


De Tiffany “kop-vrije” afzuigkap uit de Elica Collection is werkelijk verrassend! Het lijkt een hoogst eenvoudig design, maar het is een zeer innovatief en vooral functioneel ontwerp. Door de vormgeving en de gebruikte materialen slaagt de Tiffany er in om een bepalend deel uit te maken van het aanzicht van uw keuken. Tot op heden bestond er geen schouw die zo compleet blijkt te zijn. De Tiffany is een combinatie van glas en rvs en is bovendien erg krachtig. Een ideale combinatie tussen abstract design en concrete prestaties; evenwel volledig in staat om de lucht in de keuken op een verrassende wijze te zuiveren. Welke andere afzuigkap kan u zoveel bieden?

afzuigkappen van Elica brengen u kleur 

aXiair_Elica_Wizard_Geel_01.jpg aXiair_Elica_Seagull_01.jpg aXiair_Elica_Cloud_Nine_01.jpg aXiair_Elica_Feel_01.jpg aXiair_Elica_35CC_Island_Evoque_03.jpg
Wizard Seagull Cloud Nine Feel 35 CC