Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak. 

Nieuws

aXiair is exclusief distributeur van Elica, Faber afzuigkappen en Domaplasma luchtzuivering techniek. Daarnaast ontwikkelt & produceert aXiair eigen (maatwerk) afzuigkappen.

Faber unconventional country afzuigkappen collectie by aXiair 2018

Kies een landelijke afzuigkap of een afzuigkap van staal voor een meer eigentijds design. Of het nu retro of staal is, het belangrijkste is dat de vintage afzuigkap stijlvol is en gebruik maakt van de nieuwste technologie. In de loop der jaren zijn de keukens geëvolueerd van ruimtes gewijd aan voedselbereiding tot multifunctionele woonruimtes. Desondanks is de belangrijkste kamer in elk huis vaak verankerd aan tijdloze stijlen en herinneringen. De traditionele esthetiek raakt in feite nooit uit de mode. Terwijl de technologie beweegt en de afzuigkappen van de nieuwste generatie efficiënter worden, blijven de klassieke ontwerpprincipes min of meer hetzelfde. Een klassieke kap met houten afwerking, bijvoorbeeld, is ideaal voor een huis in retro-landelijke stijl - en geeft het harmonie en warmte. Er zijn enkele vintage en retro afzuigkappen die gewoon te moeilijk zijn om te weerstaan. Hun ingewikkelde lijnen en decoratieve kenmerken versterken altijd rustieke keukens rijk aan metselwerk-gebaseerde ontwerpelementen. Sommige bieden ook uitsparingen voor het weergeven van je kostbaarste bezittingen - waardoor je een shabby chique stijl kunt creëren.

Faber AGORA Range 2018

Verlicht je klassieke keuken met een eilandkap. Een laatste idee voor liefhebbers van gemoderniseerde klassieke keukens is om hun eetkamer te verfraaien met een armatuur dat zijn aanzuigfunctie baseert met verschillende verlichtingstechnieken. We raden Chloè XL Isola aan, die net als andere Faber-kappen op prachtige wijze technologie en klassieke esthetiek combineert.

Faber CHLOE XL Range 2018