Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak. 

Nieuws

aXiair is exclusief distributeur van Elica, Faber afzuigkappen en Domaplasma luchtzuivering techniek. Daarnaast ontwikkelt & produceert aXiair eigen (maatwerk) afzuigkappen.

Elica heeft met aXiair ingaande 2012 voor de Nederlandse markt een gerenommeerde importeur verkregen.

aXiair beschikt over een gemotiveerde en competente verkoopstaf en is in het verleden voor Elica altijd al een stabiele partner geweest.

Elica1Vanaf heden zal aXiair op exclusieve basis de volledige productportfolio van Elica op de markt brengen en gemeenschappelijk zal aan een nog betere markt- en klantenbenadering worden gewerkt. Dit teneinde de fraaie Elica afzuigkappen nog meer onder de aandacht te brengen en het omzetpotentieel voor de keukenspeciaalzaken hiermee verder te versterken.

aXiair is een internationaal opererend in het Nederlandse Haren (Gn) gevestigd bedrijf dat reeds vele jaren ervaring bezit op het gebied van de productie en verkoop van afzuigkappen t.b.v. het hogere en hoogste marktsegment.

Elica staat in de gehele wereld synoniem voor hoge kwaliteit, innovatie en design in de vervaardigingvan afzuigkappen voor de huishoudelijke markt. In haar 37-jarig bestaan hebben reeds meer dan 53 miljoen gezinnenover de gehele wereld verspreid gekozen voor Elica producten en daarmee voor kwaliteit.

Elica2Twee sterke partners voor een fraai design en frisse lucht in de keuken!