Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak.

 

Nieuws

aXiair is exclusief distributeur van Elica, Faber afzuigkappen en Domaplasma luchtzuivering techniek. Daarnaast ontwikkelt & produceert aXiair eigen (maatwerk) afzuigkappen.

Faber unconventional country afzuigkappen collectie by aXiair 2018

Kies een landelijke afzuigkap of een afzuigkap van staal voor een meer eigentijds design. Of het nu retro of staal is, het belangrijkste is dat de vintage afzuigkap stijlvol is en gebruik maakt van de nieuwste technologie. In de loop der jaren zijn de keukens geëvolueerd van ruimtes gewijd aan voedselbereiding tot multifunctionele woonruimtes. Desondanks is de belangrijkste kamer in elk huis vaak verankerd aan tijdloze stijlen en herinneringen. De traditionele esthetiek raakt in feite nooit uit de mode. Terwijl de technologie beweegt en de afzuigkappen van de nieuwste generatie efficiënter worden, blijven de klassieke ontwerpprincipes min of meer hetzelfde. Een klassieke kap met houten afwerking, bijvoorbeeld, is ideaal voor een huis in retro-landelijke stijl - en geeft het harmonie en warmte. Er zijn enkele vintage en retro afzuigkappen die gewoon te moeilijk zijn om te weerstaan. Hun ingewikkelde lijnen en decoratieve kenmerken versterken altijd rustieke keukens rijk aan metselwerk-gebaseerde ontwerpelementen. Sommige bieden ook uitsparingen voor het weergeven van je kostbaarste bezittingen - waardoor je een shabby chique stijl kunt creëren.

Faber AGORA Range 2018

Verlicht je klassieke keuken met een eilandkap. Een laatste idee voor liefhebbers van gemoderniseerde klassieke keukens is om hun eetkamer te verfraaien met een armatuur dat zijn aanzuigfunctie baseert met verschillende verlichtingstechnieken. We raden Chloè XL Isola aan, die net als andere Faber-kappen op prachtige wijze technologie en klassieke esthetiek combineert.

Faber CHLOE XL Range 2018

                                                                                     

aXiair was zien bij SBS6 - Lekker, Leuk, Leven. aXiair geeft hiern o.a. aankoop advies. aXiair is de specialist op het gebied van afzuigkappen en Domaplasma luchtzuivering.

aXiair biedt qua design, variatie in uitvoeringen, brede reeks van afmetingen en maatwerk mogelijkheden met haar steeds verder groeiende reeks exclusieve aXiair Domaplasma® afzuigkappen de beste oplossing voor veel afzuigkap- en afvoerproblemen en is voorloper op het gebied van energiebesparende afzuigkappen.

aXiair, White House en extrair afzuigkappen, in een sterk groeiend aantal modellen reeds standaard voorzien van diverse typen geïntegreerde en zeer innovatieve powered by Domaplasma® luchtzuiveringskatalysatoren, zijn efficiënt, krachtig, vrijwel onderhoudsvrij, duurzaam, milieuvriendelijk en energiebesparend.

De door aXiair geproduceerde en exclusief op de Nederlandse markt gebrachte Domaplasma® technologie verwijdert in hoge mate vrijwel alle kook- en bakgeuren, (maar ook virussen, micro-organismen, schimmelsporen, kiemen, pollen etc.)

Luchtzuivering en geurvernietiging met Domaplasma® worden reeds meerdere jaren met sterk toenemend succes toegepast in kookscholen, de Horeca, professionele grootkeukens en in diverse industrietakken zoals de voedselindustrie. aXiair levert naast de sterk groeiende reeks van aXiair, Extrair en White-House producten, ook de volledige collecties van o.a. Faber en Elica, marktleiders op het gebied van de productie van design afzuigkappen.

Klik op het onderstaande aXiair logo voor het gehele aXiair programma dat geschikt is voor Domaplasma Luchtzuivering.

Logo axiair-Dp 440x220

De fraai afgewerkte, doordachte, zeer veilige en onderhoudsarme Domaplasma® technologie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen en geraffineerd vervaardigde componenten en vormt het neusje van de zalm op het gebied van luchtzuivering!

De door aXiair in diverse groottes geproduceerde Domaplasma® plasmafilter units zijn leverbaar in netto capaciteiten van 500 / 600 / 700 tot zelfs 900 m3/uur zodat er voor elk conceptafzuigkap wel een (kostprijs)technisch optimale oplossing gekozen kan worden.

aXiair Alaro Wand Afzuigkap 90 cm (1024 x 768).JPG  aXiair Alaro DMU onderbouw Domaplasma afzuigkap ophanging aan kabels en LED verlichting 1520 x 720 (1024x768).jpg  Alaro Wand 1200.JPG

Klik hier voor het actuele aXiair afzuigkappen programma geschikt voor Domaplasma Luchtzuivering.

Logo axiair-Dp 440x220


DomaplasmaNG plasmatechnologie doorstaat de zwaarste normen!

Recent is de door aXiair ontwikkelde DomaplasmaNG technologie door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in afgesloten speciale ruimtes tot het uiterste beproefd. Het officiële resultaat: de DomaplasmaNG apparatuur is geheel emissievrij en daarmee volledig veilig verklaard.

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende door de VDE gecertificeerde plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission!

logoVDE NL


Voor de hoogste toepassingskwaliteit kan door de aXi-dealer gewerkt worden met enkel- of meervoudige units in combinatie met tientallen aXiair afzuigkapmodellen, zoals de gehele reeks Aledo, Alaro en Axiro wand-, eiland- en ingebouwde- of vrijhangende plafondkappen met breedtes van 90 tot wel 300cm.

Er bestaan uitgebreide mogelijkheden op het gebied van plafond in- en onderbouwmodellen (Aledo, DME en DMU) en een grote reeks zeer hoogwaardige en functionele downdraft modellen met breedtes van 90 tot wel 180cm. Zeer interessant geprijsde Extrair/White House standaarduitvoeringen behoren tot het uitgebreide leveringsprogramma, maar aXiair levert Domaplasma® ook in toenemende mate toegepast in fraaie combinaties met, qua design, circulatiecapaciteit en afmetingen, vrijwel onbegrensd maatwerk.

Domaplasma® wordt als puur Nederlands product gebouwd onder toepassing van strenge en door de VDE gecontroleerde en gecertificeerde CE en DIN-normen.

 

aXiair Alaro DMU 1220 x 720 (1024x768).JPG  aXiair met plasmafilter.jpg  Lack_Gelterkinden 2011-11-29 022 (1024x768.JPG 

Bergundthal 2011-12-12 011 [1024x768].jpg aXiair Alaro DMU 1520 x 720 (1024x768).JPG 


DomaplasmaNG apparatuur is bewezen geheel emissievrij en daarmee volledig veilig toe te passen!

 

Domaplasma Air Logo

 

Vanaf 1 januari 2012 koopt u als keukenspecialist, interieurontwerper, keukenbouwer of keukengerelateerde vakhandel bij ons in tegen netto inkoopprijzen.

Zo krijgt u een transparante, verbeterde inkoopprijs en bepaalt u vervolgens zelf de eindprijs. U bepaalt uiteindelijk dus zelf wat u wilt verdienen, ondanks dat aXiair in overleg met haar partners Elica, Faber, White House en Venduro een nieuwe "going"-verkoopprijs presenteert.

Lees meer: Transparant over de prijs

Het zal u niet zijn ontgaan; aXiair is door haar sterk toenemende eigen productiefaciliteiten, haar Europese ambities en haar successen op het gebied van de toepassing van de plasmatechnologie in staat geweest een programma voor 2014 samen te stellen waarin alle aXiair en White House producten samenkomen. En in de loop van 2014-2015 zal dit in nog sterkere mate gelden.

Lees meer: aXiair en White House


Iedereen wil graag schone lucht in huis. Kookdampen dienen zo snel en effectief mogelijk van de kookplaat afgevoerd te worden. We willen ook niet dat geuren van eten langdurig blijven hangen, of dat het huis de volgende ochtend nog naar rook ruikt.

 Daarom heeft aXiair de powered by Domaplasma® afzuigkap ontwikkeld en daarin haar expertise verwerkt zoals deze in ruim 10 jaar product- en marktervaring met plasmafilter zuiveringstechnologie voor (zware) huishoudelijke toepassingen is opgebouwd. Hoe deze technologie functioneert vindt u elders in deze brochure.

Klik hier voor het actuele aXiair afzuigkappen programma geschikt voor Domaplasma Luchtzuivering.

Logo axiair-Dp 440x220

Lees meer: Domaplasma®

Faber, het topmerk afzuigkappen, nu opnieuw verkrijgbaar in Nederland

vanilla2De absolute topreeks afzuigkappen van het “made in Italy“ merk Faber, wereldleider in de productie van schouwkappen, wordt vanaf mei 2011 exclusief in Nederland door aXiair gedistribueerd.

PERSBERICHT:

Fabriano, mei 2011. Voor het eerst zijn de topmodellen van het “made in Italy” merk Faber, sinds meer dan 50 jaren wereldleider in de productie van schouwkappen, ook via de keukenspecialisten op de Nederlandse markt verkrijgbaar. De meest luxueuze en revolutionaire producten van de Faber collectie, wereldwijd gevraagd en gewaardeerd, zullen vanaf mei 2011 exclusief op de Nederlandse markt gebracht worden door aXiair B.V., professioneel partner van Faber en erkend gerenommeerd afzuigkappenspecialist in de keukensector.

Lees meer: Faber - Topmerk afzuigkappen