Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak
Tussen 22 December 2018 en 9 januari 2019 is aXiair en de toonzaal gesloten.Domaplasma®

exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd

Ondermeer onderstaande professionele horeca gelegenheden hebben ervoor gekozen om, in hun restaurant omgeving, voor hun dagelijkse in gebruik zijnde kookeilanden functionele maar juist ook fraaie aXiair afzuigkappen toe te passen welke zijn voorzien van Domaplasma® plasmafilter luchtzuiveringstechnologie.

Klik hier en bekijk de aXiair Alaro DMU zoals o.a. in de horeca wordt toegepast.

axiar brochure webV04143


Barrica   Wine  Food   576 x100
Gabasseerd op de positieve ervaringen van Restaurant de Dikke Graaf in Amsterdam kiezen de betreffende ondernemers in de keuken van hun nog nieuw te openen onderneming werderom voor een Domaplasma recirculatie afzuigkap van aXiair.
Dit najaar 2016 zal Barrica haar deuren openen.


Kook Atelier Amsterdam   576 x 100
Cookyourlife is een kookschool, culinair atelier en table d’hôte op een historische en inspirerende plek in Amsterdam, dichtbij de culinaire hotspots van de oude stad. Cookyourlife combineert de Bourgondische Franse culinaire technieken met Hollandse producten van lokale producenten; we koken Europees. De seizoenen zijn leidend in ons ambachtelijk koken.

Deze zomer van 2016 gaan we verder met onze passie in het voormalig havengebied van de Houthavens, aan het historische IJ tegenover de plek waar Rembrandt veel geschilderd heeft. Hier is een nieuwe loft gebouwd die is ingericht als kookatelier en waar kookcursussen aan kookliefhebbers uit de hele wereld worden geven. Het is een bijzondere plek, waar de kookinspiratie vanaf spat.

Voor meer informatie zie: http://www.kookfeest.nl/


Restaurant Grizzly Amsterdam    576 x 100

Grizzly is een Amerikaans restaurant & bar in het centrum van Amsterdam. Met o.a. Steaks, Zalm, Gegrilde Kip, Pancakes en meer op het menu. Grizzly heeft o.a. vanwege haar monumentale pand en de gestelde emissie eisen door de locale overheid voor Domaplasma gekozen.

Voor meer informatie zie: https://www.facebook.com/Grizzly-Amerikaans-Restaurant-Bar-1715483292032709/


Wok to Go Amsterdam 576 x 100
Wok To Go in Amsterdam, een een restaurant in een modern jasje in hartje centrum Amsterdam. U kunt online bestellen, er lekker eten en afhalen. Wok To Go heeft o.a. vanwege haar monumentale pand en de gestelde emissie eisen door de locale overheid voor Domaplasma gekozen.

Voor meer informatie zie: http://www.woktogo.nl/


subway 576 x 100
"Subway in Genève" werkt met een aXiair maatwerk afzuigkap voorzien van Domaplasma luchtzuivering techniek, deze kap wordt in recirculatie boven een rijs- en afbakoven toegepast.


Technicair-Zwisterland
TechnicAir heeft recentelijk aan haar klant "Subway in Genève" een aXiair maatwerk afzuigkap voorzien met Domaplasma luchtzuivering techniek geleverd, deze kap wordt in recirculatie boven een rijs- en afbakoven toegepast.

Voor meer informatie zie: http://technicair.ch/


Toko-Castellum-Houten 576X100

De Toko in Houten heeft haar deuren kortgeleden geopend. Ontdek de vele heerlijke en authentieke smaken van Azië: Diverse kruiden, sambals, kroepoek, broodjes, snacks, gerechten en nog veel meer... !!!
De Toko heeft voor aXiair en haar Domaplasma luchtzuivering techniek gekozen o.a. vanwege de gestelde emissie eisen door de locale overheid.

Voor meer informatie zie: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009156919906&fref=photo


DeFour proeflokaal
Nicolas Defourny. Is al tien jaar chefkok en mede-eigenaar van café-restaurant Gambrinus in de Pijp geweest. Twee jaar gelden is hij daarnaast begonnen met een pesto en tapenade fabriekje. Dat liep zo goed en was zo leuk dat hij besloot uit te breiden. Hij is nu neergestreken in de Potgieterstraat. Je kunt bij hem van woensdag tot zaterdag van 8 tot 20 en op zondag van 10 tot 20 uur, genieten van (h)eerlijk eten. Ontbijt, lunch en diner kun je natuurlijk bij ons op eten maar je kunt het ook meenemen. Hij heeft voor aXiair en haar Domaplasma luchtzuivering techniek gekozen o.a. vanwege de gestelde emissie eisen door de locale overheid en de opstelling van de keuken.

Voor meer informatie zie: http://www.defour.nl/


Grachtenatelier

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht? Op zoek naar een leuke workshop of arrangement voor je bedrijfsuitje of een spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest in Utrecht? Dan ben je bij het GrachtenAtelier aan het juiste adres! Zij verzorgen onder andere diverse creatieve, culinaire en actieve workshops voor bedrijven, families & vrijgezellen. Het GrachtenAtelier is met twee mooie werfkelders gevestigd aan de Oudegracht in de binnenstad van Utrecht. De levering van de aXiair recirculatie afzuigkap voorzien van Domaplasma luchtzuivering heeft al plaatsgevonden.

Voor meer informatie zie: www.grachtenatelier.nl


Restaurant Dikke Graaf

Lekker eten bij de Dikke Graaf in Amsterdam? Dat kan in de loop van Maart 2015, De Dikke Graaf heeft dit voorjaar 2015 haar deuren geopend. De Dikke Graaf heeft voor aXiair en haar Domaplasma luchtzuivering techniek gekozen o.a. vanwege de gestelde emissie eisen door de locale overheid.

Voor meer informatie zie:www.facebook.com/dikkegraaf


JMW opleidingcentrum Denhaag

In Februari 2015 heeft het JMW (koks) opleiding centrum te Denhaag maatwerk aXiair Domaplasma recirculatie afzuigkappen in gebruik genomen. Dit project is in samenwerking met www.barthenkeukendesigncenter.nl te Leiden tot stand gekomen.


De Uitvreter

Gezellig in huiselijk sfeer dineren? Dat kan bij restaurant de Uitvreter. De Uitvreter heeft in Oktober 2014 een aXiair Domaplasma recirculatie afzuigkap in gebruik genomen. De Uitvreter heeft o.a. vanwege de gestelde emissie eisen door de locale overheid voor ons plasmafilter systeem  gekozen.

Voor meer informatie zie: www.deuitvreter.com/


Zwembad Blokweer

In de kantine van zwembad Blokweer hangt een aXiair maatwerk afzuigkap voorzien van 3 stuks Domaplasma plasmafilters. Het nieuwe zwembad is zeer energiezuinig gebouwd. Het energiearme Domaplasma recirculatie plasmasysteem van aXiair bood voor het zwembad de oplossing.

Voor meer informatie zie: Zwembad Blokweer


Brassa

Roti-Brassa, een leuk Surinaams restaurant in een modern jasje in hartje centrum Amsterdam. Naast roti, rijst en super lekkere Surinaamse broodjes serveren zij ook overheerlijke beefburgers.
Roti-Brassa heeft o.a. vanwege haar monumentale pand en de gestelde emissie eisen door de locale overheid voor ons gekozen.

Voor meer informatie zie: www.facebook.com/pages/Roti-Brassa/355188647989548


Icon Rozijnenkorf 576x100


De Rozijnenkorf is een kookstudio, wijnproeverij en winkel ineen. Een unieke combinatie in Deventer en omstreken. In een prachtig historisch pand uit het jaar 1653 verzorgt De Rozijnenkorf voor de particuliere en de zakelijke markt kookworkshops en wijnproeverij op maat. Tevens wordt een divers aanbod van cursussen kooktechnieken, thematische kookworkshops en cursussen wijnproeven aangeboden. De Rozijnenkorf kookt voor tot wel 20 personen per dag probleemloos met aXiair plasmazuiverings-afzuigkappen en dat al sinds 2007!

Voor meer informatie: www.derozijnenkorf.nl


Proefwerck-logo

Proefwerck is de plek voor mensen die van lekker eten, mooie wijnen en gezelligheid houden. In onze sfeervolle wijn + eetwinkel presenteren we een origineel en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan culinaire producten en maaltijden. Kazen, salami’s en pasta’s van ambachtelijke producenten uit Italië en Nederland die veelal op biologische wijze produceren en een breed aanbod aan bijzondere en betaalbare wijnen. In onze moderne en goed geoutilleerde kookstudio worden workshops gehouden. We koken op een creatieve manier en uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden top-producten. Neem de tijd om onze website te bezoeken en mocht u het water in de mond lopen kom ons dan bezoeken. U bent van harte welkom en wij staan klaar om u te adviseren op allerlei culinair gebied.

Voor meer informatie: www.proefwerck.nl


image001-3


Chambre d'Amis kookstudio-huiskamerrestaurant te Haren (Gn), een smakelijke leergang in koken, serveren en genieten! Chambre d'Amis biedt u de mogelijkheid om in groepsverband (10-30 personen) "culinair" te genieten. Wij zijn er voor alle mensen die houden van eten, drinken en het goede leven! Wij bieden u gastvrijheid in een ambiance die warmte uitstraalt. De kookstudio en het huiskamerrestaurant staan open voor elk initiatief op "culinair" gebied.

Voor meer informatie: www.kookstudio-haren.nl

image002

Tweets van aXiair