Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak.

 

Opruiming

Zoek u een nieuwe-, toonzaal- of gebruikte afzuigkap of gewoon een afzuigkap in de opruiming? Bezoek dan onze webwinkel

Indien u geïnteresseerd bent in een hele goede of zelfs wellicht de beste afzuigkap en dat voor een prijs die wellicht minder dan de helft (of zelfs nog lager) van de geldende adviesprijs is, dan bent u bij afzuigkap.nl en/of afzuigkappen-zonder-afvoer.nl aan het enige goede en vertrouwde adres. Het streven hiervan is om u steeds een gegarandeerd hoge kwaliteit bij een gegarandeerd laag prijsniveau te bieden; kortom > de beste prijs / kwaliteit verhouding!

favicon-groen-64pxwww.afzuigkap.nl > biedt U een ruime collectie uitstekende afzuigkappen tegen scherpe prijzen.

Heeft u wellicht toch niet kunnen vinden wat u wenst - of zoekt u specifiek naar een recirculatie afzuigkap - bezoek dan ook eens de webwinkel:

favicon2-64pxwww.afzuigkappen-met/zonder-afvoer.nl

Kopen via deze webwinkels is uiteraard gegarandeerd veilig en is daarom volledig gecertificeerd door de beide meest vertrouwde keurmerken:

thuiswinkel-waarborg    logo-wsk-landscape kl

Met de waarborgen van deze certificeringen wordt u volledige financiële zekerheid geboden: voor, tijdens en na uw aankoop.

Het getoonde assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige Nederlandse, Duitse en Italiaanse design wasemkappen die vanuit de showrooms of de collectie van aXiair BV of van haar dealers beschikbaar zijn gekomen t.g.v.:

  • Magazijnopruiming
  • Uitlopende collectie
  • Overjarige modellen
  • Showroommodellen

Let op! Veelal zijn er per artikel maar één of slechts enkele afzuigkappen beschikbaar. Verkoop en levering geldt dus uitsluitend zolang de betreffende voorraad strekt.

Gratis levering van aankopen met een waarde boven de € 100,- in Nederland (N.B!: wij voeren géén montagewerkzaamheden uit!)

2 jaar omruilgarantie op defecte onderdelen

aXiair BV is een Nederlandse producent, importeur en groothandel.
Levering van afzuigkappen uit de actuele aXiair, Extrair, Faber en Elica collecties aan u als consument geschiedt niet direct, doch uitsluitend via onze aXi-dealers en keuken-vakhandelaren.