Faber Unconventional Country Collectie 2018-2019

Faber unconventional country afzuigkappen collectie by aXiair 2018-2019

Kies een vintage afzuigkap of een afzuigkap van staal voor een meer eigentijds design.
Of het nu retro of staal is, het belangrijkste is dat de vintage afzuigkap stijlvol is en gebruik maakt van de nieuwste technologie.
In de loop der jaren zijn de keukens geëvolueerd van ruimtes gewijd aan voedselbereiding tot multifunctionele woonruimtes.
Desondanks is de belangrijkste kamer in elk huis vaak verankerd aan tijdloze stijlen en herinneringen.
De traditionele esthetiek raakt in feite nooit uit de mode. Terwijl de technologie beweegt en de afzuigkappen van de nieuwste generatie efficiënter worden, blijven de klassieke ontwerpprincipes min of meer hetzelfde.
Een klassieke kap met houten afwerking, bijvoorbeeld, is ideaal voor een huis in retro-landelijke stijl - en geeft het harmonie en warmte. Er zijn enkele vintage en retro afzuigkappen die gewoon te moeilijk zijn om te weerstaan. Hun ingewikkelde lijnen en decoratieve kenmerken versterken altijd rustieke keukens rijk aan metselwerk-gebaseerde ontwerpelementen. Sommige bieden ook uitsparingen voor het weergeven van je kostbaarste bezittingen - waardoor je een shabby chique stijl kunt creëren.

Faber_AGORA_Range_2018

Verlicht je klassieke keuken met een eilandkap. Een laatste idee voor liefhebbers van gemoderniseerde klassieke keukens is om hun eetkamer te verfraaien met een armatuur dat zijn aanzuigfunctie baseert met verschillende verlichtingstechnieken. We raden Chloè XL Isola aan, die net als andere Faber-kappen op prachtige wijze technologie en klassieke esthetiek combineert.

Faber_CHLOE_XL_Range_2018

Hoe een klassieke keuken in te richten met moderne kappen Zoals de meest recente en geïnspireerde voorbeelden van interieurontwerp aantonen, wordt de trend om klassieke keukens met moderne accessoires in te richten steeds populairder - vooral wanneer buitengewone en innovatieve apparaten een extra niveau van esthetische charme bieden. Onder deze apparaten met stalen afwerkingen, waarvan de strakke vormen beloven om aantrekkelijke contrasten te creëren met al uw houten oppervlakken.

Faber_CHLOE_CI_Range_2018

Of het nu in wand- of eilandvorm is, de eenvoudige, geometrische lijnen van Thea versterken het uiterlijk van elke moderne keuken. Deze elegante afzuigkap is de eerste van de nieuwe modellen van Faber. Thea wordt geleverd in mat wit of mat donkergrijs en heeft een rand in kostbaar eikenhout of roestvrij staal. Met deze belangrijke update kunt u uw keuken personaliseren door een vleugje moderniteit toe te voegen of de landelijke look te versterken. In het geval van de eilandversie strekt deze zelfde keuze zich uit tot de plafondplaat, ook verkrijgbaar in hout of roestvrij staal. Faber heeft zelfs nagedacht over bijpassende aanvullingen en biedt u de mogelijkheid om een eikenhouten plank toe te voegen. Een onmisbare aanvulling op uw keuken, deze plank combineert praktische functionaliteit met een aantrekkelijke vormgeving en wordt geleverd in dezelfde afwerking als de Thea-kap.

Faber_THEA_Range_2018

Een kap in koper, gietijzer of messing: materiaalafwerkingen, afgewogen tussen traditie en moderniteit die van gisteren spreken Stel je voor dat je in een van die keukens van vervlogen jaren staat - waar de families werden omringd door aroma's van kookpotten en meubels die kenmerkend waren voor zwaardere tijden. Met deze messing, koperen en antieke ijzeren kappen, kunt u wat gezelligheid creëren. Je kunt de technologie van vandaag combineren met de esthetiek van gisteren.

Faber_CHLOE_Range_2018

Een vleugje functionele klasse: de houten kap voor keukens Misschien heb je het nog niet overwogen, maar de mogelijkheid om een rustieke houten kap aan je kitchenette toe te voegen, is een prachtig decoratief idee dat ook enorm praktisch is. Ontdek de selectie van verfijnde Faber houten keukenkappen en kies de oplossing die het beste past bij het ontwerp van uw favoriete kamer!

Faber_ANGELO_Range_2018

TRENDY, wand afzuigkap van het land. De charme van de landelijke stijl Aangename lijnen voor deze afzuigkap, ontworpen om te passen bij persoonlijke voorkeuren en om de warme sferen van vroeger te herinneren, die naar verwachting in de praktijk traditie met moderniteit en elegantie zullen combineren. De afzuigkap is uitgerust met technologieën die zorgen voor een hoog rendement bij het afzuigen van dampen en een laag geluidsniveau.

Faber_TRENDY_Range_2018

WEST, wand afzuigkap van het land. Traditionele vormen voor up-to-date keukens. Aangename lijnen voor deze afzuigkap, ontworpen om te voldoen aan persoonlijke voorkeuren en om de warme sferen van het verleden te herinneren, die zijn ontworpen om traditie te combineren met moderniteit en elegantie met praktische bruikbaarheid

Faber_WEST_Range_2018