Faber UP & DOWN Collectie 2018-2019

Faber F-LIGHT Collectie by aXiair 2018-2019

Eilandkappen die ook dienst doen als plafondverlichting. Faber's Up & Down eilandkappen bieden effectieve afzuiging en stijlvolle verlichting. Het enige product - dat slechts één installatie betekent - doet dienst als een veelzijdige afzuigkap en verlichtingseenheid voor kookeilanden en schiereilanden. Gekenmerkt door elegante lijnen en geavanceerde materialen, zijn deze afzuigkappen ontworpen met twee doelen voor ogen: hoge efficiëntie zuigkracht wanneer verlaagd over de kookplaat en helder, diffuus licht wanneer ingetrokken om een eenvoudige maar elegante plafondlamp te vormen. Eilandkappen voor gerichte verlichting en ruimtebesparende oplossingen. Met hun prachtige decoraties vertegenwoordigen deze kappen unieke ruimtebesparende oplossingen voor het verlichten en verbeteren van de eenvoudigste tot de meest verfijnde keuken.

GLOW PLUS, Up & Down afzuigkap, EEN ECHT HELDER IDEE. Er is maar een kleine stap van de Up & Down-technologie naar het functioneren als een effectieve lamparmatuur. De cirkelvormige band rond de basis van deze opvallende cilindrische kap verlicht de keuken en benadrukt een opvallend en toch verfijnd ontwerp op basis van een witte en zwarte afwerking in nikkelglans. Indrukwekkende stijl aangevuld met de ultieme prestaties van Faber.

F-Light_-_UP__DOWN/Faber_GLOW_F-Light_2018.JPG

ODETTE PLUS, Up & Down afzuigkap. TECHNOLOGIE IN CILINDRISCHE VORM. Mat zwart of mat grijs? In elke schaduw voegt de perfecte cilinder die het hightech hart van Odette omsluit een vleugje onmiskenbare, eigentijdse stijl toe aan elke keuken. Op en neer actie maakt Odette discreet, functioneel en in staat om te voldoen aan de behoeften van elke dag koken.

F-Light_-_UP__DOWN/Faber_ODETTE_F-Light_2018

CÈLINE PLUS, Up & Down afzuigkap. DE CONISCHE KAP. EEN MODERNE KLASSIEKER. Een dunne lijn roestvrij staal verfraait het bovenste deel van deze originele, conische kap, die ook verkrijgbaar is met een onderkant in een andere afwerking. Het eigentijdse, essentiële ontwerp van Céline wordt nog opvallender gemaakt door de technologie van Up & Down. De kap kan naar het plafond worden geheven wanneer hij niet wordt gebruikt en kan worden neergelaten wanneer buitengewone prestaties vereist zijn. Céline wordt geleverd in een keuze uit mat landelijk grijs en warm wit.

F-Light_-_UP__DOWN/Faber_CELINE_F-Light_2018

BELLE PLUS, Up & Down afzuigkap. GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE, UNIEK ONTWERP. Hoe mooi de naam ook doet vermoeden, de Belle afzuigkap heeft een design dat zowel opvallend als elegant is. Het dubbele paneel creëert een effect dat doet denken aan de bloembladen van een bloem. Verkrijgbaar in twee verfijnde afwerkingen, de originele, asymmetrisch gevormde Belle-kap wordt nog aantrekkelijker gemaakt door de Up & Down-actie en door de technologie die van Faber heeft gemaakt in keuken afzuigkappen.

F-Light_-_UP__DOWN/Faber_BELLE_F-Light_2018

LYBRA PLUS, Up & Down afzuigkap. VEELZIJDIG GLAS EN STAAL KUBUS. Het minimale ontwerp van de Lybra-afzuigkap, voornamelijk gemaakt van glas, verlicht de lijnen en structuur van het apparaat, waardoor het discreet en ultrafunctioneel is. Door de vierkante vorm kan de kap harmonieus in elke keuken worden geplaatst, waardoor continuïteit met het meubilair wordt gecreëerd.

F-Light_-_UP__DOWN/Faber_LYBRA_F-Light_2018