Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak

Nieuws

exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd

Het in fraai vliegtuig-aluminium en keramiek uitgevoerde kwalitatief hoogwaardige hart van de Domaplasma® technology – Pure Green technology! Let ook op de 50mm dikke reactorwand. Mede door het gebruik van een dikke laag van de beste kwaliteit koolvezels geeft dit een veelvuldig bewezen puur schone en gezonde, kiemvrije circulatielucht!

De fraai afgewerkte, doordachte, zeer veilige en onderhoudsarme Domaplasma® technologie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen en geraffineerd vervaardigde componenten en vormt het neusje van de zalm op het gebied van luchtzuivering!

De door aXiair in diverse groottes geproduceerde Domaplasma® plasmafilter units zijn leverbaar in netto capaciteiten van 500 / 600 / 700 tot zelfs 900 m3/uur zodat er voor elk conceptafzuigkap wel een (kostprijs)technisch optimale oplossing gekozen kan worden.

Klik hier voor het actuele aXiair afzuigkappen programma geschikt voor Domaplasma Luchtzuivering.

Logo axiair-Dp 440x220


DomaplasmaNG plasmatechnologie doorstaat de zwaarste normen!

Recent is de door aXiair ontwikkelde DomaplasmaNG technologie door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in afgesloten speciale ruimtes tot het uiterste beproefd. Het officiële resultaat: de DomaplasmaNG apparatuur is geheel emissievrij en daarmee volledig veilig verklaard.

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende door de VDE gecertificeerde plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission!

logoVDE NL


Voor de hoogste toepassingskwaliteit kan door de aXi-dealer gewerkt worden met enkel- of meervoudige units in combinatie met tientallen aXiair afzuigkapmodellen, zoals de gehele reeks Aledo, Alaro en Axiro wand-, eiland- en ingebouwde- of vrijhangende plafondkappen met breedtes van 90 tot wel 300cm.

Er bestaan uitgebreide mogelijkheden op het gebied van plafond in- en onderbouwmodellen (Aledo, DME en DMU) en een grote reeks zeer hoogwaardige en functionele downdraft modellen met breedtes van 90 tot wel 180cm. Zeer interessant geprijsde Extrair/White House standaarduitvoeringen behoren tot het uitgebreide leveringsprogramma, maar aXiair levert Domaplasma® ook in toenemende mate toegepast in fraaie combinaties met, qua design, circulatiecapaciteit en afmetingen, vrijwel onbegrensd maatwerk.

Domaplasma® wordt als puur Nederlands product gebouwd onder toepassing van strenge en door de VDE gecontroleerde en gecertificeerde CE en DIN-normen.


DomaplasmaNG apparatuur is bewezen geheel emissievrij en daarmee volledig veilig toe te passen!

 

Tweets van aXiair