Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak

Downloads

exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd

Werking van DomaplasmaNG luchtzuivering

5.0/5 rating (2 votes)
  • Last update: 18 oktober 2016
  • File size: 1.23 MB
  • Version: 2013 - Present
  • Downloaded: 300
  • Author: aXiair BV

Vergeet wat u weet over het functioneren van recirculatie- (of ook ionisatie) wasemkappen, aXiair brengt met het luchtzuiveringsysteem Domaplasma® een baanbrekende en luchtverfrissende innovatie!

De voor de hele reeks aXiair Alaro / Axiro / Aledo afzuigkappen toepasbare plasma-luchtzuivering technologie wordt reeds sinds 2005 met groot succes toegepast in o.m. de professionele grootkeukentechniek.

Deze technologie heeft haar probleemloos functioneren inmiddels al ettelijke jaren zeer overtuigend bewezen bij vermaarde (snel)restaurantketens.

Maar ook in de fraaie aXiair huishoudelijke afzuigkappen vonden inmiddels vele duizenden klanten in binnen- en buiteland met DomaplasmaNG dé oplossing voor ventilatieproblemen alsmede forse energiebesparingen op hun stookkosten.

U blaast immers geen dure warme lucht meer naar buiten.


DomaplasmaNG plasmatechnologie doorstaat de zwaarste normen!

De door Domaplasma ontwikkelde DomaplasmaNG technologie door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in afgesloten speciale ruimtes tot het uiterste beproefd. Het officiële resultaat: de DomaplasmaNG apparatuur is geheel emissievrij en daarmee volledig veilig verklaard.

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission!

Logo DomaplasmaPb 374x113


De werking van DomaplasmaNG luchtzuivering:

Tweets van aXiair