Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur - zaterdag op afspraak

Wegens keukenvakbeurs "area30" te Löhne maandag 18 September gesloten. 

Nieuws

exclusief door aXiair ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd

Domaplasma luchtzuiveringstechnologie doorstaat de zwaarste normen!

De door Domaplasma ontwikkelde luchtzuiveringstechnologie is door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in afgesloten speciale ruimtes tot het uiterste beproefd.

De Domaplasma apparatuur (IQ, IQS en IQT modellen) zijn elektrisch veilig en qua werking adequaat en volledig vrij van welke schadelijke emissie dan ook bevonden en daarmee de eerste en enige plasmafilter door de het vooraanstaande keuringsinstituut VDE op basis van alle relevante DIN-EN Normen is gecertificeerd (VDE Certificaat nr. 40046744)

Naast het VDE certificaat heeft Domaplasma haar CB export certificaat ontvangen, deze is geldend in vrijwel alle landen (CB Certificaat nr. DE1-58593).

VDE Certificaat Domaplasma BV 2017  CB Certificaat Domaplasma BV 2017


aXiair en Domaplasma op Living Kitchen 2017 in Keulen: Domaplasma BV toont haar VDE-gecertificeerde plasma-luchtreinigingstechnologie!
-
aXiair and Domaplasma at Living Kitchen 2017 in Cologne: Domaplasma BV shows the VDE certified plasma air purification technology!

Living Kitchen 2017 1024x682

Living Kitchen 2017 1 1024x768

Living Kitchen 2017 4 1024x768

Living Kitchen 2017 2 1024x768

Living Kitchen 2017 3 1024x768

Klik op het onderstaande aXiair logo voor het gehele Domaplasma programma te ontdekken.

Logo axiair-Dp 440x220

Meer artikelen...

Subcategorieën

19-12-2014

aXiair Domaplasma BV, innovatief Nederlands bedrijf op het gebied van afzuigkappen en luchtzuivering realiseert een doorbraak op het gebied van plasmafilters t.b.v. afzuigkappen!

De nieuwe serie aXiair DomaplasmaNG® plasmafilters is na ruim anderhalf jaar durende zeer zware gebruiks-, veiligheids- én emissietesten, als eerste en enige in productie zijnde plasmafilter, op alle relevante DIN-EN normen en gebruiksaspecten met 100% testresultaten goedgekeurd door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE.

  • Gebruikelijke (kool)filtersystemen verliezen veelal na reeds enkele maanden hun werkzaamheid en dienen vervangen of (een beperkt aantal keren) gereinigd te worden
  •  Hiertegenover biedt de DomaplasmaNG® Plasmafilter – vanwege zijn door de VDE bewezen technologisch innovatieve eigenschappen en de gebruikte hoogkwalitatieve componenten - een zich bij ieder gebruik regenererende system
  • Met het DomaplasmaNG® systeem worden niet alleen de kook- en bakgeuren, maar ook de meeste in de lucht rondzwevende micro-organismen, mede door het in de plasmafilter opgewekte atmosferisch koud plasma, vrijwel volledig en zeer effectief vernietigd
  • De DomaplasmaNG® plasmafilter werkt zeer efficiënt (< 10Wh), reinigt ook na jarenlang gebruik in hoge mate effectief de lucht en vereist - afgezien van het regelmatig en als gebruikelijk reinigen van de vetfilters van de afzuigkap - gedurende lange tijd geen verder onderhoud of vervanging.

Een verder toepassingsvoordeel:

  • Vanwege de toepassing in de DomaplasmaNG® van een speciaal ontworpen verschildruk-sensor wordt deze plasmafilter pas geactiveerd indien er een nauwkeurig gemeten minimaal-luchtdrukverschil aanwezig is tussen de binnen- en buitenzijde van de plasmafilter
  • Naast zeer relevante veiligheidsaspecten heeft de keuze voor deze intelligente regeling als voordeel, dat de DomaplasmaNG® plasmafilter geheel onafhankelijk is van de bediening van de meeste modellen en merken afzuigkappen, zodat de DomaplasmaNG® plasmafilter in vele daarvan vanaf nieuw of zelfs achteraf kan worden toegepast.

logoVDE NL 440x220

Tweets van aXiair